Στον ανταγωνιστικό ξενοδοχειακό κλάδο, δεν αρκεί να έχει κανείς social media presence; αυτή καθαυτή η παρουσία σας στο διαδίκτυο δεν οδηγεί αυτομάτως στην επιτυχία. Η επικοινωνία είναι τέχνη, και κανείς δεν την κατέχει καλύτερα από τους επαγγελματίες της Mellon Upgrade που μάλιστα εξειδικεύεται στον ξενοδοχειακό κλάδο. Είμαστε εδώ για να αναλάβουμε τη διαχείριση των σελίδων του ξενοδοχείου σας στα social media, ενώ παράλληλα εσείς ως επιχειρηματίας έχετε πάντοτε το πάνω χέρι! 

Προσφέρουμε τρία πακέτα με μηνιαίες πάγιες συνδρομές που εκτείνονται από 100 μέχρι 200 ευρώ, και τα δύο πρώτα πακέτα έχουν επιπλέον ένα μικρό κόστος εγκατάστασης. Το κάθε ένα προσφέρει υπηρεσίες copywriting, ωστόσο ο αριθμός των δημοσιευόμενων ποικίλλει από 15 μέχρι 35 ανάλογα το πακέτο το οποίο επιλέγει ο ξενοδόχος. .

O ξενοδόχος ανεβάζει το σχετιζόμενο με το ξενοδοχείο οπτικό-ακουστικό υλικό και εμείς το μετατρέπουμε σε δημοσιεύσεις λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του καταναλωτή, τις στιλιστικές ιδιαιτερότητες της digital εποχής και τις προτιμήσεις της εκάστοτε επιχείρησης. Παράλληλα, ο ξενοδόχος διατηρεί τη δυνατότητα για editing του περιεχομένου ή και την απόρριψη του, επιλέγοντας μόνο τη δουλειά που ανταποκρίνεται στις προτιμήσεις και τις ανάγκες της επιχείρησής του. Εν ολίγοις, αναλαμβάνουμε τον ρόλο των συμβούλων της επιχείρησής σας, που διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία στο χώρο της επικοινωνίας, του digital marketing και της διαφήμισης, και στηριζόμαστε στο πάντρεμα των ικανοτήτων μας με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του ξενοδοχείου με το οποίο συνεργαζόμαστε. 

Τα πλεονεκτήματα για τους ξενοδόχους είναι πολλά. Η πρόσληψη και η συντήρηση ατόμων για ένα marketing department θα ήταν κοστοβόρα και θα απαιτούσε συνεχή εγρήγορση και λήψη αποφάσεων, και άρα χρόνο και χρήμα. Πέραν τούτου, ακόμα και αν το ξενοδοχείο σας διαθέτει τα απαραίτητα χρηματικά μέσα, η εμπειρία μας σε σύγκριση με οποιοδήποτε marketing department είναι πολύ προηγμένη, λόγω των πολλαπλών συνεργασιών μας στο χώρο του ξενοδοχειακού κλάδου. Η υπηρεσία της διαχείρισης των σελίδων σας στα social media θα προσφέρεται σε τρεις γλώσσες συμπεριλαμβανομένης της αγγλικής, ελληνικής και ρωσικής που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα τουριστών που προσέρχονται ετησίως στην Ελλάδα.