Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε την online πλατφόρμα VipTrip. Είναι μια ιδανική λύση για όσους προτιμούν να οργανώνουν τις διακοπές τους online και αναζητούν άνεση και πλήρη ασφάλεια.

Σχεδιάσαμε το λογότυπο της εταιρείας και δώσαμε στους επισκέπτες της ιστοσελίδας της τη δυνατότητα να περάσουν απευθείας στη φόρμα κράτησης και να επιλέξουν το αμάξι ή το λεωφορείο και τον προορισμό. Κάναμε εγκατάσταση Live Chat για να υπάρχει άμεση online επικοινωνία με τους πελάτες.

Με το www.viptrip.gr μπορείτε να κάνετε κράτηση για μεταφορά από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης στο ξενοδοχείο σας ή για επιστροφή στο αεροδρόμιο την ημέρα της αναχώρησης. Μπορείτε να εισάγετε τη διαδρομή, τον αριθμό επιβατών και αποσκευών, να επιλέξετε το όχημα και να πληρώσετε για τη μεταφορά online με κάρτα.

Η υπηρεσία VipTrip έχει σχεδιαστεί για να κάνει τις διακοπές των επισκεπτών της περιοχής της Βόρειας Ελλάδας ακόμα πιο ευχάριστες και άνετες, ώστε να μην τους εμποδίζει τίποτα να απολαύσουν τις ομορφιές της.