Πολλοί μπερδεύουν το  Digital με το IT και δεν καταλαβαίνουν πολύ γιατί υπάρχει κάποιος που λέγεται Digital Project Manager και τι ακριβώς κάνει.

Ο χώρος του marketing έχει ξεπεράσει τα κλασικά του όρια εδώ και χρόνια και πλέον είναι γεγονός ότι αν θέλει κανείς να πετύχει πρέπει να διαφημίζει όχι μόνο στο πραγματικό κόσμο, αλλά και στο ψηφιακό. Το slogan της εποχής μας είναι το  «Go digital!».

Για να καταλάβει κανείς πως λειτουργεί η διαφήμιση στο διαδίκτυο, ποιες μορφές διαφήμισης υπάρχουν και ποια στρατηγική να χρησιμοποιήσει για τη διαφημιστική του καμπάνια χρειάζεται η συμβουλή του ειδικού στο Digital Marketing.    

Το μεγάλο ενδιαφέρον για το επάγγελμα του Digital Manager αποδεικνύει την αυξανόμενη ζήτηση για  τις υπηρεσίες των Digital Agencies σε ότι έχει να κάνει με την διαφήμιση σε bit & byte.

Πώς να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα που θα πουλάει, πώς να αποκτήσετε καινούργιους πελάτες στο Facebook και Instagram και ποιο design να επιλέξετε - απαντήσεις σε αυτές και πολλές άλλες ερωτήσεις δίνουμε καθημερινά στους πελάτες μας, βοηθώντας να προωθούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. 

Mellon Upgrade - το μέλλον ειναι εδώ.